Laui lounge Basic Adult Stone Grey

Waardering Nog niet gewaardeerd
Beschikbaarheid:Op voorraad 20 item(s)
Product Code:7421035304179

Kussen dimensies en gewicht

Kussen Lengte: 68CM
Kussen Breedte: 68CM
Kussen Hoogte: 74CM
Kussen gewicht: 2500G
Kussen verpakking: 1KG
€ 285,00
De luxe handgemaakte Laui lounge Adult, in een basic uitstraling. De BASIC outdoor collectie bestaat uit drie tijdloze kleuren

Laui lounge Basic Adult Grey Stone


Merk: Laui Lounge

Afmetingen: 68 x 68 x 74 x 34 (breedte x diepte x rughoogte x zithoogte)

Materiaal: Olefin

Wasbaar: Hoes wasbaar op 30 graden.

 

Laui lounge Basic Adult Grey stone

Met de Laui lounge basic adult grey stone kun je optimaal loungen in stijl en is daarom onmisbaar in elk interieur. De Laui lounge Adult is net als alle andere producten leverbaar in verschillende kleuren. Alle lounge producten zijn gevuld met gerecyclede EPS-korrels. Deze korrels worden verdeeld over verschillende compartimenten wat er voor zorgt dat de Laui lounge zijn vorm en stevigheid behoudt. Door het lichte gewicht kunt u de Laui lounge makkelijk opschudden en keer op keer comfortabel loungen.

Alle Laui lounge producten zijn uitgerust met de zogenoemde Safety Locking YKK rits. De Safety Locking zorgt ervoor dat de rits niet uit zichzelf opent. De stof uit de BASIC collectie is getest op kleurechtheid, dit betekend dat de stof nauwelijks tot niets zal verkleuren. Deze collectie is dus uitermate geschikt voor buiten. Als u deze het gehele jaar buiten heeft laten staan, kunt u deze reinigen met een tuinslang of een hoge druk op laag vermogen. Let wel op, bij veelvuldig schoonmaken kan de kwaliteit van de kleurbescherming aangetast worden en daardoor verminderen. Wanneer de producten voor binnen worden gebruikt kunnen zo ook makkelijk gereinigd worden met een natte doek.