Laui Lounge Loft Adult Fango

Waardering Nog niet gewaardeerd
Beschikbaarheid:Op voorraad 20 item(s)
Product Code:7421035303615

Kussen dimensies en gewicht

Kussen Lengte: 68CM
Kussen Breedte: 68CM
Kussen Hoogte: 74CM
Kussen gewicht: 3KG
€ 285,00
De luxe handgemaakte Laui lounge Adult, in stoere look. Kunstleer vormt een spannend contrast met andere materialen. De producten uit de LOFT collectie vinden daarom in elk interieur een passende plek. Denk aan een woonkamer, slaapkamer, thuisbioscoop, wachtruimtes of andere lounge plekken

 

Laui Lounge Loft Adult Fango


Merk: Laui Lounge

Afmetingen: 68 x 68 x 74 x 34 (breedte x diepte x rughoogte x zithoogte)

Materiaal: Olefin

Wasbaar: Hoes wasbaar op 30 graden.

 

Laui lounge Loft Adult Fango

Met de Laui lounge Loft Adult Fango kun je optimaal loungen in stijl en is daarom onmisbaar in elk interieur. De Laui lounge Adult is net als alle andere producten leverbaar in verschillende kleuren. Alle lounge producten zijn gevuld met gerecyclede EPS-korrels. Deze korrels worden verdeeld over verschillende compartimenten wat er voor zorgt dat de Laui lounge zijn vorm en stevigheid behoudt. Door het lichte gewicht kunt u de Laui lounge makkelijk opschudden en keer op keer comfortabel loungen.

Alle Laui lounge producten zijn uitgerust met de zogenoemde Safety Locking YKK rits. De Safety Locking zorgt ervoor dat de rits niet uit zichzelf opent.

De stof uit de LOFT collectie is getest op kleurechtheid, dit betekend dat de stof nauwelijks tot niets zal verkleuren. Daarom kunnen de producten uit deze collectie zowel binnen- als buiten gebruikt worden. U kunt de producten uit deze collectie dan ook gemakkelijk reinigen met een natte doek..