Laui Lounge Velvet Adult Gold

Waardering Nog niet gewaardeerd
Beschikbaarheid:Op voorraad 20 item(s)
Product Code:7421035303325

Kussen dimensies en gewicht

Kussen Lengte: 68CM
Kussen Breedte: 68CM
Kussen Hoogte: 74CM
Kussen gewicht: 3KG
€ 285,00
De luxe handgemaakte Laui lounge Adult, in vintage look. De VELVET indoor collectie brengt kleur en zachtheid in je interieur. De combinatie van het glanzende en gewolkte aspect dat de stof heeft, geeft een rijke uitstraling. De producten zijn uitermate geschikt voor onder andere een woonkamer, slaapkamer, thuisbioscoop, wachtruimtes of andere lounge plekken.

 

Laui Lounge Velvet Adult Gold


Merk: Laui Lounge

Afmetingen: 68 x 68 x 74 x 34 (breedte x diepte x rughoogte x zithoogte)

Materiaal: Olefin

Wasbaar: Hoes wasbaar op 30 graden.

 

Laui lounge Velvet Adult Gold

Met de Laui lounge Adult kun je optimaal loungen in stijl en is daarom onmisbaar in elk interieur. De Laui lounge Adult is net als alle andere producten leverbaar in verschillende kleuren. Alle lounge producten zijn gevuld met gerecyclede EPS-korrels. Deze korrels worden verdeeld over verschillende compartimenten wat er voor zorgt dat de Laui lounge zijn vorm en stevigheid behoudt. Door het lichte gewicht kunt u de Laui lounge makkelijk opschudden en keer op keer comfortabel loungen.

Alle Laui lounge producten zijn uitgerust met de zogenoemde Safety Locking YKK rits. De Safety Locking zorgt ervoor dat de rits niet uit zichzelf opent.

De VELVET collectie is in een indoor collectie dat betekend dat deze niet buiten gebruikt kan worden. U kunt de producten uit deze collectie dan ook gemakkelijk reinigen met een natte doek.